Pilus Hårkvalitet

Her finner du noen forklaringer på hva og hvorfor det er forskjell på hårkvaliteter. NB!! Sammenligningen forutsetter at det er ekte hår vi snakker om, og ikke noe av det såkalte "Human hair" som florerer på markedet i dag, og som gjerne er en mix av syntetisk(50%), hestehår(30%) og menneskehår(20%). Et slikt "hår" vil ikke fungere godt i et menneskehode, da det sannsynligvis vil floke seg opp etter bare 1-3 vask, og bli umulig å gre ut, i tillegg til at mange reagerer med kløe og "kviser" i hodebunn pga allergi mot syntetisk hår.Det finns mange forskjellige kvaliteter å velge mellom. Det enkleste er å si "100% Human Hair", så lenge det handler om menneskehår, men dette gir ikke noe indikasjon på hvor håret kommer fra. Stort sett indikerer uttrykket "100% Human Hair" at håret er fra Asia.Nedenfor tar vi for oss de forskjellige typer hår vi tilbyr, kvaliteter, egenskaper etc- og hvor i verden de kommer fra.

Asian Hair

Vårt asian hair er et såkalt A-klasse hår (Single drawn Remy hair).
Det vil si at det er 100% remy, der hvert hårstrå ligger i samme retning.
I tillegg betyr det at det er minimalt med kortere håstrå i dette håret (de korteste hårstråene blir fjernet). 100% remy  - Noen tror remy betyr at skjellag er fjernet ,men det betyr at alle hårstrå faktisk ligger i samme retning.Mesteparten av småhår er fjernet før det blir produsert til forskjellige typer extensions.

KUN det BESTE håret, med den høyeste kvaliteten er valgt ut! 
100% HUMAN HAIR - Det er IKKE blandet med plast-, heste-hår etc .

Fargeprosessen tar lengre tid, og sliter mindre på håret – og med det øker kvaliteten, slik at håret holder seg ”nytt” lengre og er mykt og friskt. Dette medfører også til at prisene blir høyere.Limet i toppen (for punkt-etension) er av høyeste kvalitet, så det sitter meget godt å er enkelt å jobbe med.

Selv om også vi kunne kjøpt et rimeligere alternativ (B-klasse og C-klasse - eller "common quality" som det også kalles), som klart ville gitt oss fordeler når det kommer til pris - ønsker vi å tilby våre kunder et godt asian-hair, og velger derfor å fortsette med vår A-kvalitet. Vi har tro på at vi med det kan tilfredstille våre kunders behov - og likevel tilby et godt hår for en rimelig penge.

Asian Hair er det håret man finner mest av i verden, og gjerne den kvaliteten som blir kalt "100% Human Hair". Grunnen til at det finns mest av denne typen hår er enkel: det er millioner av asiatere- og mange velger å selge håret til fabrikker. Hvert hårstrå er tykkere i Asiatisk hår, fordi de har flere skjellag enn europeere. Derfor er ikke dette et hår som nødvendigvis passer europeiske hoder særlig bra med mindre man har et kraftig hår, fordi forskjellen på eget hår og hairextension kan bli stor.

Indian Hair

På 2. plass, av det håret man finner mest av i verden- kommer hår fra India. Også dette håret er tykkere enn Europeisk hår, men tynnere og mykere enn Asiatisk. Denne kvaliteten har også innimellom blitt kalt "European Quality".
Grunnen til at man også finner mye av dette håret- ligger i Indias tradisjoner. Kvinnene i India klipper av seg alt håret før de går inn i Tempelet for å bli gift, og donerer det bort til tempelet. Derav navnet "Tempelhår".

Pilus kjøper Indisk hår fra nord- India, der de ikke følger de samme tradisjonene, da ofring til templene foregår i all hovedsak i sørlige deler av India.
Virgin Indian hår vil ha lengre levetid enn farget hår av samme kvalitet. Også her blir det bleket/farget fra sort/mørk brun til platina blondt. Indian Hair er likevel kjent for å ha en bedre kvalitet enn Asiatisk- mye av grunnen til det, ligger i måten håret blir bleket/farget på. Indian hair har stort sett en levetid på 3-6 måneder og lengre om man tar vare på håret. Men, dess mørkere håret er- dess bedre er kvaliteten, og lengre er levetiden. Virgin Indian vil kunne ha en levetid på 5-12 måneder.

Peru&Brazil

Vi kjøper inn hår fra øverste hylle, og kan dermed tilby et prisgunstig hår som passer godt til norske hoder av medium tykkelse på hårstrå.
Pilus har EGEN PRODUKSJON av denne utmerkede kvaliteten, og kan nå tilby denne kvalieten i flere farger. 
HULDRA X PERU blander seg fint inn i et hår som er medium kraftig, og fåes i naturlig bølger. Når håret er ubehandlet, vil det ha lang levetid (8-18 måneder)- og vi får stadig tilbakemeldinger om at kundene bruker dette håret i flere omganger.

European/Russisk
Et hår som er tynnere i hvert hårstrå, og som passer nordiske hoder best. Håret er mykere enn annet hår, og har en naturlig glatt til lett bølgete struktur. Det er enklere å style, da det er mykt.

Fordi at mye dette håret er naturlig mørkt vil det blekes og farges. Man finner også ekte blondt hår- men dette er meget sjeldent, og koster gjerne mye penger. Europeisk hår er gjerne fra Russland, Ukraina, Spania, Italia, Bulgaria, Romania og Tyrkia. Vårt hår er fra forskjellige deler av Russland og sør-europa. Håret kan holdes flott over en lang periode- forutsatt at man behandler det riktig bruker de produktene vi anbefaler. For farget hår: Også her vil det håret som er lysest ha den korteste levetiden, dette fordi det er det mest behandlete håret..

 

Til slutt vi vi tilføye 
Hår som allerede er farget- kan bli vanskelig å farge/bleke igjen, fordi det allerede er behandlet. Man kan også risikere at dette håret blir tørt og at hårstråene vil knekke. Vi anbefaler å heller mixe farger på den extension man kjøper- for å komme nærmest mulig kundens egen farge.

Virgin Hair vil bestandig tåle både permanent og farging bedre, da det er ubehandlet fra før

Men- uansett hår- anbefaler vi ikke noen form for behandling, da håret vil ha lengst levetid uten kjemiske behandlinger.